x
пошук

*Зареєстровані користувачі можуть швидше оформляти замовлення, відстежувати їх статус і переглядати історію покупок.

Авторизація

кошик

Revo Foods представляє EL BLANCO: альтернативу трісці на основі мікопротеїну

  • 12 квітень 2025 14:20:00
  • Переглядів: 16

Відкрийте для себе EL BLANCO від Revo Foods: нову альтернативу філе сига, виготовлену з мікопротеїну та олії мікроводоростей. Після успішного запуску «THE FILET – Натхненний лососем» австрійська харчова технологічна компанія Revo Foods представляє свою нову інновацію: EL BLANCO – Натхненний чорною тріскою.

EL BLANCO доступний через кілька роздрібних торговців у Європі, включаючи магазини BILLA AG (Billa Plus і Billa Pflanzilla), gurkerl.at, knuspr.de та онлайн-магазин Revo Foods, який здійснює доставку в різні країни Європи.




Основний інгредієнт, мікопротеїн, є білком, отриманим із грибів, відомим своєю високою швидкістю росту та здатністю подвоїти біомасу протягом п’яти годин. Він містить усі незамінні амінокислоти, високий вміст харчових волокон і низький рівень насичених жирів і вуглеводів. Попри природний нейтральний смак, його текстура покращена завдяки процесу 3D-екструзії Revo Foods. У компанії додали, що порівняно з THE FILET (його альтернативою лососю), EL BLANCO має більш м’яку та ніжну текстуру.

Мікопротеїн — природний волокнистий білок, виготовлений із ферментованих грибів — є основним інгредієнтом усіх продуктів Revo Foods. Він пропонує повний амінокислотний профіль і високу біодоступність (PDCAAS), багатий клітковиною, а також низький вміст вуглеводів і насичених жирів. Він не потребує високотемпературної обробки, що дозволяє зберегти поживні речовини та не деградувати в процесі виробництва.



Продукт виготовляється на заводі Revo The Taste Factory за допомогою високопродуктивної системи 3D-екструзії. Технологія 3D Extrusion від Revo Foods надає EL BLANCO привабливу шарувату текстуру. Базуючись на моделях, керованих комп’ютером, безперервне виробництво структурованих харчових продуктів, багатих білками, може перетворювати неструктуровані білки (наприклад, мікопротеїни) у продукти з вирівняними гетерогенними волокнами. Ключовим компонентом є інтеграція жиру в білкову матрицю, що призводить до «лускатої» текстури, типової для чорної тріски. На відміну від звичайних методів обробки харчових продуктів, 3D-екструзія забезпечує новий рівень персоналізації та креативності в дизайні їжі.

"Порівняно з іншими методами, нам не потрібно багато обробки. По суті, ми просто зменшуємо мікопротеїни в міксері, а потім подаємо його безпосередньо в нашу 3D-екструзійну систему, яка працює при низькій температурі та тиску, зберігаючи більше корисних поживних речовин", - пояснила компанія на LinkedIn. «Якщо говорити про обробку, то це настільки ніжно, наскільки це можливо».

 
message_pomylka