x

передзвонити

пошук

*Зареєстровані користувачі можуть швидше оформляти замовлення, відстежувати їх статус і переглядати історію покупок.

Авторизація

кошик

Політика безпеки

Для здійснення оплати платіжною карткою наш магазин використовує платіжну систему LiqPAY від Приват Банк. Система електронних платежів реалізована на найсучаснішому стандарті безпеки - 3D Secure, який забезпечить максимальну безпеку Ваших платежів в Інтернет.
 Технологія 3D Secure є частиною глобальних програм Visa Verified by Visa та MasterCard MasterCardSecureCode™, метою яких є надання і забезпечення безпечних і надійних методів оплати товарів і послуг в глобальній мережі Інтернет.
 Конфіденційна інформація про номер Вашої картки, CVV2 / CVC2-код передаються Вами на сайт сервера / системи безпечних електронних платежів в зашифрованому вигляді. Для передачі даних використовується протокол TLS, тому безпека операцій повністю гарантована.

Ми НЕ Бачимо і НЕ Зберігаємо  Ваші паролі і коди доступу. Все зашифровано Вашим банком.

Персональні дані - інформація  про фізичну особу, яка дозволяє конкретно ідентифікувати її. Я згоден(а) з умовами політики конфіденційності та даю дозвіл використовувати мої персональні дані на законних засадах. Персональні дані Я даю згоду на обробку моїх персональних даних згідно з вимогами Закону України "Про захист персональних даних" з метою з отримання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги. Я також погоджуюсь з тим, що власник інтернет-магазину має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначеної в даній Заявці інформації та не заперечую про передачу для можливого необхідного з'ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, колекторські компанії, оператори мобільного та поштового зв’язку, інші фізичні та/або юридичні особи.  Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми у зв’язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: [email protected] Інформація, яку ми збираємо При замовленні в інтернет-магазині або через участь в акціях або іншим чином Ви взаємодієте з нами, ми збираємо, як особисту інформацію кожного окремого споживача - ім'я, адреса, номер телефону, електрона пошта, тощо, так і загальні дані. Дані ми отримуємо лише від осіб, які надали їх з власного бажання та свідомо. Для оформлення замовлення в інтернет-магазині товарів/послуг, участі в акціях, Ви повинні уважно ознайомитись з політикою конфіденційності та правами і обов'язками, щодо обробки персональних даних згідно з Законом України ст. 8  «Про захист персональних даних», а також Ви повинні висловити свою повну згоду з їх умовами. Якщо Ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію. Ми можемо використовувати Ваші персональні для отримання та обробки замовлення, спілкування з Вами та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань, а також повідомлень про замовлення, зміну переліку продукції/товарів, а також акцій. Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України. Інформація належить ФОП Савченко С.С. Термін зберігання інформації встановлюється власником інтернет-магазину на власний розсуд або у строки, встановлені чинним законодавством України або до відкликання Вашої особистої інформації Вами. Згоду на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою:  [email protected] Оплата та доставка Термін доставки складається з терміном обробки замовлення та терміном доставки кур'єрської служби або кур'єра. Обробка замовлення триває протягом 3-х робочих днів з моменту оформлення замовлення. Оплата та доставка замовлень оформлених в інтернет-магазині здійснюється згідно з умов описаних у розділі: "Оплата та доставка". Тарифи за доставку кур'єрської служби залежать від діючих тарифів організації, яка здійснює послуги доставки. Інтернет-магазин не включає вартість доставки сторонніх організацій до вартості товарів. При оформленні замовлень в інтернет-магазині Ви погоджуєтесь з угодою користувача.

message_pomylka