x

перезвонить

поиск

*Зарегистрированные пользователи могут быстрее оформлять заказы, отслеживать их статус и просматривать историю покупок.

Авторизация

корзина

Политика Безопасности

Персональні дані - інформація  про фізичну особу, яка дозволяє конкретно ідентифікувати її.

Я згоден(а) з умовами політики конфіденційності та даю дозвіл використовувати мої персональні дані на законних засадах.

Персональні дані

Я даю згоду на обробку моїх персональних даних згідно вимог Закону України "Про захист персональних даних" з метою з отримання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги. Я також погоджуюсь з тим, що власник інтернет-магазину має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначеної в даній Заявці інформації та не заперечую про передачу для можливого необхідного з'ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, колекторські компанії, оператори мобільного та поштового зв’язку, інші фізичні та/або юридичні особи.

 Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми у зв’язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: [email protected]

Інформація, яку ми збираємо

При замовлені в інтернет-магазині або через участь в акціях або іншим чином Ви взаємодієте з нами, ми збираємо, як особисту інформацію кожного окремого споживача - ім'я, адреса, номер телефону, електрона пошта, тощо, так і загальні дані. Дані ми отримуємо лише від осіб, які надали їх з власного бажання та свідомо.

Для оформлення замовлення в інтернет-магазині товарів/послуг, участі в акціях, Ви повинні уважно ознайомитись з політикою конфіденційності та правами і обов'язками, щодо обробки персональних даних згідно з Законом України ст. 8  «Про захист персональних даних», а також Ви повинні висловити свою повну згоду з їх умовами.

Якщо Ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Ми можемо використовувати Ваші персональні для отримання та обробки замовлення, спілкування з Вами та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань, а також повідомлень про замовлення, зміну переліку продукції/товарів, а також акцій.

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України. Інформація належить ФОП Савченко Светлана Сергеевна.

Термін зберігання інформації встановлюється власником інтернет-магазину на власний розсуд або у строки, встановлені чинним законодавством України або до відкликання Вашої особистої інформації Вами.

Згоду на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою:  [email protected]

Оплата та доставка

Термін доставки складається з терміном обробки замовлення та терміном доставки кур'єрської служби або кур'єра. Обробка замовлення триває протягом 3-х робочих днів з моменту оформлення замовлення.
Оплата та доставка замовлень оформлених в інтернет-магазині здійснється згідно з умов описаних у розділі: "Оплата та доставка".

Тарифи за доставку кур'єрської служби залажать від діючих тарифів організації, яка здійснює послуги доставки. Інтернет-магазин не включає вартість доставки сторонніх організацій до вартості товарів.

При оформленні замовлень в інтернет-магазині Ви погоджуєтесь з угодою користувача.

Для осуществления оплаты платежной картой наш магазин использует платежную систему LiqPAY от Приват Банк. Система безопасных электронных платежей реализована на самом современном стандарте безопасности - 3D Secure, который обеспечит максимальную безопасность Ваших платежей в Интернет.
 Технология 3D Secure  является частью глобальных программ Visa Verified by Visa и MasterCard MasterCardSecureCode™, целью которых является предоставление и обеспечение безопасных и надежных методов оплаты товаров и услуг в глобальной сети Интернет.
 Конфиденциальная информация о номере Вашей карточки, CVV2/CVC2-коде передаются Вами на сайт сервера/системы безопасных электронных платежей в зашифрованном виде. Для передачи данных используется протокол TLS, поэтому безопасность операций полностью гарантирована

Мы НЕ Видим и НЕ Храним  Ваши пароли и коды доступа. Все защифровано Вашим банком.

 
message_pomylka